e s p a c i o - c o a c h i n g

v o o r - e e n - s p r o n g - v o o r w a a r t s

   

 

advies

Je kan niet weten wat je niet weet
Binnen een coachingsrelatie kunnen adviezen een belangrijke rol spelen. Het is echt niet zo dat alle antwoorden al in je zelf aanwezig zijn, zoals soms wordt gezegd. Sommige dingen weet je gewoon niet, kan je ook niet weten. Dan kan ik als coach met een goed advies het proces vooruithelpen, bijvoorbeeld door je aan te raden een interessant boek te lezen, een bepaalde website te bezoeken, of eens een week lang te letten op een specifiek gedragspatroon. In de daaropvolgende sessie kan de nieuw verkregen kennis de basis vormen voor verdere ontwikkelingen.

Ongelukken voorkomen
Soms is het zelfs nodig om als coach een welgemeend advies te geven om een ernstige ontsporing te voorkomen. Als ervaringsdeskundige heb ik bijvoorbeeld een scherp oog voor stressgerelateerde klachten en een dreigende burnout. Als ik dergelijke symptomen bij jou signaleer, probeer ik eerst door het stellen van vragen er achter te komen of je een goed inzicht hebt in je situatie. Maar bij twijfel zal ik je dringend aanraden iets te veranderen aan je gedrag of aan je (werk-) omstandigheden. Voorkomen
is beter dan genezen.

Dus: adviseren en coachen zijn twee verschillende disciplines, die elkaar wel kunnen versterken. Tip: doe de stresstest. Moet je je zorgen maken? Wat kan je er aan doen?

Loopbaanadvies
Er zijn veel gespecialiseerde bureaus die je kunnen helpen bij het verkennen van de arbeidsmarkt en die je kunnen trainen in solliciteren en branding.
Als je wilt onderzoeken wat je echt wilt, een baan zoeken die aansluit bij je kernwaarden en bij je passie, onderzoeken waar je belemmeringen zitten, dan ben je welkom bij espacio-coaching.Dus... waar wacht je nog op? Klik op de MEER INFO-knop

MEER INFO

je kan niet weten wat je niet weet...

 

 

 

 

 

 

erik slagt de la reystraat 44 3851 bh ermelo 06 50677701 skype: erik.slagt info@espacio-coaching.nl contact

 

 

 

 

 

 


 

eXTReMe Tracker