e s p a c i o - c o a c h i n g

v o o r - e e n - s p r o n g - v o o r w a a r t s

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

werkwijze & tarieven
locatiestarievenethische code reacties

kennismaking
De gebruikelijke gang van zaken is:

 • het eerste contact via e-mail of telefoon
 • de echte kennismaking volgt tijdens het (gratis) intakegesprek van ca. 1 uur;
  daarin proberen we de coachvraag helder te krijgen, geef ik aan wat je wel en niet van mij als coach kan verwachten en bekijken we de verschillende mogelijkheden van de duur en de frequentie van een coachingstraject.
 • belangrijk is dat er dan een 'klik' ontstaat: jij als cliënt denkt "Met hem wil ik wel in zee gaan" en ik als coach heb de indruk dat jij echt gemotiveerd bent om iets aan je situatie te veranderen; als dat zo is, maken we afspraken voor het vervolg.

duur van het traject
De duur is afhankelijk van de coachingsvraag:

 • heel concrete problemen: een serie van 4 gesprekken (van 11/2 uur, met een tussenruimte van één of twee weken) kan al tot merkbare resultaten leiden;
  eventueel gevolgd door enkele sessies één maand of twee maanden later
 • voor dieper liggende vragen, zoals op het terrein van zingeving, is het beter om voor een langer traject te kiezen - bijvoorbeeld 8 sessies - verdeeld over een wat langere periode - ongeveer een half jaar.
 • evaluaties: uiteraard zullen we regelmatig de vorderingen tussentijds evalueren en zonodig de duur van het traject bijstellen.

locaties
De intake en de eerste gesprekken vinden bij mij aan huis plaats. Daarnaast ga ik - uiteraard in overleg - graag met jou naar heel diverse locaties (zoals bos & hei nabij mijn woning), om vanuit een heel andere ruimte-beleving te ervaren in hoeverre je jezelf de ruimte geeft om te veranderen en hoe je die ruimte kan benutten. (zie ook:
espacio / ruimte-coaching). Daar spreken we dan af. Misschien gaan we ergens zitten. Maar we kunnen ook gaan wandelen of joggen; dat heeft weer een heel ander effect op de coaching!

Ik gebruik voor coaching graag de ruimte van bos, hei en zand in de regio rond mijn woonplaats Ermelo (Noord-West Veluwe; klik op het plaatje voor kaart). Met e-coaching en skypen communiceer ik natuurlijk wereldwijd.

ruimte
Lees meer over mijn thema ruimte in coaching.

tarieven

 • Het intakegesprek is gratis.
 • Basisprijs particulieren: 70,- per sessie van 1,5 uur. voor minima lager tarief mogelijk.
  Betaling: contant na elke sessie.
 • Voor werknemers van bedrijven bied ik een basispakket van intake + 8 sessies + evaluatie voor 950,- (ex.BTW) aan. Maatwerk-pakketten in overleg.
 • Voor in-company coaching en workshops maak ik graag een afspraak voor een offerte op maat
 • Voor e-coaching zijn de kosten: € 100,- voor 8 contacten in het korte traject en € 190,- voor 16 contacten over een langere periode. Het traject start als de betaling binnen is.
 • Maatwerk-cominaties van face-to-face en skype/e-mail: in overleg.

ethische code
Als coach houd ik mij aan de ethische code voor hulpverleners. Centraal daarin staat dat ik als coach altijd beoog te handelen in het belang van de cliënt. Ik ga het contact aan vanuit een houding van respect en acceptatie van de persoon tegenover me. Uiteraard behandel ik alles wat zich in de relatie coach - gecoachte afspeelt met de grootste vertrouwelijkheid.
Wanneer ik het vermoeden heb dat de hulpvraag van de cliënt buiten mijn competentie ligt, zal ik hem/haar doorverwijzen naar een behandelaar met een expertise die beter bij het voorliggende probleem past.

algemene voorwaarden
Download de Algemene Voorwaarden volgens welke ik werk.

reacties
Lees hier wat eerdere coachees en deelnemers aan workshops ervan vonden.

Interesse? Neem nu contact op via het contactformulier,
of bel 06 50677701 of stuur een e-mail.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

erik slagt de la reystraat 44 3851 bh ermelo 06 50677701 skype: erik.slagt info@espacio-coaching.nl contact

 
 

 

 

 


 

eXTReMe Tracker