e s p a c i o - c o a c h i n g

v o o r - e e n - s p r o n g - v o o r w a a r t s

 

 

de coacherik slagt

Ik ben Erik Slagt. Als coach kan ik je helpen bij het oplossen van persoonlijke problemen, zoals stress, werkdruk, het maken van keuzes en relatieproblemen. Ook bij diepere levensvragen over zingeving, het 'waarheen en waarom' in het leven, laat ik je zien dat er wel degelijk ruimte* is voor oplossingen en voor je persoonlijke ontwikkeling; ruimte die je op dit moment misschien nog niet ziet.

Het resultaat is dat er dan een wereld voor je opengaat en dat je beter gaat functioneren, zowel op het werk als privé. En daar doe ik het voor: mensen een stapje verder helpen in het leven. Ik doe dat met warmte, humor en met prikkelende vragen.

Motivatie
Ik heb altijd een sterke drijfveer gevoeld om anderen te stimuleren en te enthousiasmeren. Als basketbalcoach, als begeleider van stagiares en vrijwilligers, en tijdens mijn werk in het veld van Internationale Samenwerking, bij het opzetten van ontwikkelingsprojecten. Altijd zet ik mijn betrokkenheid in bij het begeleiden van mensen die de kwaliteit van hun leven willen verbeteren.

Daarbij is mijn motto: Met u is niks mis.

Diversiteit
Intensieve samenwerking met mensen uit alle geledingen van de maatschappij en met een heel andere politieke, culturele en economische achtergrond, heeft mijn blikveld verruimd. Die diversiteit stelt mij in staat om mij te verplaatsen in de denkwereld van de ander en ik sta open voor het feit dat er niet één waarheid bestaat, maar dat iedereen zijn eigen perceptie van de werkelijkheid heeft en van daaruit handelt.

Enkele ingrijpende gebeurtenissen in mijn persoonlijk leven waren aanleiding tot verdere bezinning en verdieping. Ik ben dichter bij de kern gekomen, leef bewuster, met meer aandacht voor wat werkelijk belangrijk is in het leven. Op basis van mijn ervaringen heb ik het boek Met u is niks mis geschreven. Als coach kan ik mijn kennis en ervaring optimaal inzetten om anderen een stapje verder te helpen in hun ontwikkeling.

Met diezelfde intentie heb ik ook Sterker staan - Hoe word ik zelf-assertief? geschreven. Een boek dat je kan helpen om je innerlijke criticus weerwerk te bieden, waardoor je sterker in het leven staat.

Verder kan ik genieten van de kleine dingen die het leven aangenaam maken: een strandwandeling met mijn vriendin, hardlopen door de duinen, de elegante stilte van Qi Gong, lezen met een poes op schoot en vooral: samen lachen en onszelf niet al te serieus nemen!

* zie ook ruimte-coaching.

 

erik slagt de la reystraat 44 3851 bh ermelo 06 50677701 skype: erik.slagt info@espacio-coaching.nl contact

 
 
   
   

 

 

 

 

justsitdown

 

eXTReMe Tracker